ФАБРИКА ЗА МИЛИОНИ ПАДНА НА КОЛЕНЕ ПРЕД РАБОТНИК!

ФАБРИКА ЗА МИЛИОНИ ПАДНА НА КОЛЕНЕ ПРЕД РАБОТНИК!

ПОБЕДА ЗА САЛИХ САВАШ!

Салиш Саваш отбеляза своята победа пред фабриката, заедно с представителите на Народен Фронт-Революционно Работническо Движени и своите близки.

Фабрика за милиони долари, накрая се пречупи: Съпротивата пред фабрика Сенапа Стампа, Победи!
Работещият във фабирката на фирма Сенапа Стампа в гр. Черкезкьой, Салих Саваш, преди няколко месеца бе уволнен заради това, че поиска своите социални права. Но той не се сломи пред това. 156 дни води своята борба в палатка пред фабриката, със своята легитимност и правота, той успя да извоюва всички свои права на работник.

Въпреки, опитите на ръководството на фабриката да го сломи в началото на съпротивата му, той не се пречупи, продължи своята неравна битка с капитала. Някои му казваха: „Не можеш да победиш сам“, „Няма да излезеш на глава с глава фабриката“, „ Всички си мълчат, ти за какво се ежиш?“, но Салих Саваш повярва в своята правота и казваше на приятели и врагове, че ще победи. Така и стана, фабрика за десетки милиони долари, падна на колене пред един работник. Един обикновен работник, показа на цялата работническа класа, какво може да постигне със своята легитимност и правота.

ПОБЕДАТА; Е ЗА БОРЕЩИЯТ СЕ ТРУЖЕНИК!
БОРЕЩИЯТ СЕ РАБОТНИК ОТ СЕНАПА СТАМПА

Реклами