ПОЗИЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗЯВЛЕНИЕ НА СЪЮЗА НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ПОЗИЦИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗЯВЛЕНИЕ НА СЪЮЗА НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

         Изразяваме своят остър протест срещу изявление на ЦК на СКБ, в което бойците на Революционен Народно-Освободителен Фронт(DHKC), които вчера взеха за заложник прокурор Мехмет Селим Кираз, са наречени „терористи“. Подобна квалификация отправена към членове на Революционна, Марксистко-Ленинистка организация, написала своята 45-годишна история с кръв, която неотклонно следва, своите принципи и революционната идея на Марксизма-Ленинзма, е срам и позор за отправящия. Бойците на DHKC, са изразители на жаждата за справедливост на измъчените трудови народи на Турция и Кюрдистан.

ЛОГО-ГЛТази акция не е самоцелна и не е спонтанно хрумване на двамата бойци, а е продължение на опитите на революционерите да извоюват справедливост, не само за Беркин Елван, а и за всички убити, измъчвани, уволнени от работа, затворени без съд и присъда, хора въстанали срещу грабителската

марионетна турска олигархия.

От 2012г. на сам с материалите периодично публикувани от нас в интернет пространството, се стремим да запознаем, демократичната, прогресивна и лява общност в България с борбата водена от революционерите в съседна Турция.

Въпросното изявление показва още веднъж ясно, какво всъщност представлява СКБ-ревизионистка организация, която за една нощ през 2014г. от най-върл „враг“ на БСП се превърна в неин коалиционен партньор в името на „лява България“.

С капиталисти и грабители ли се строи лява България? С тях ли ще  водите класова борба?

Питаме ви дами и господа от СКБ, с тях ли ще водите класова борба в България? И с тях и без тях, вие отдавна бяхте отхвърлили марксизма-ленинзма. Криейки се зад лява фразеология, вие се опитвахте да прикриете своето стремглаво залитане на дясно. Но не успяхте, за пореден път доказахте своята роля на марионетки на статуквото. А и какво друго можем да очакваме от коалиционни партньори на БСП?

Неизменно правило за онези „леви“ „сили“, които са под закрилата на буржоазията е: нетърпимост и неприязън към революционната борба и революционерите. И в Турция и в България, тези които се продават за три сребърника на статуквото, стават най-върли врагове на РЕВОЛЮЦИЯТА! С нищо не може да ни убедите, че вие сте комунисти и леви.

Турция е страна в която съществуват затвори за деца. Там те са измъчвани, подлагани на унижения, на сексуален тормоз и посегателства. В тази същата Турция, работниците трудещи се от тъмно до тъмно биват убивани в мини, на строежи, на сред улицата биват гонени от полицията и бити до смърт. В тази страна, няма справедливост! В нея има само насилие, терор, мракобесие, убийства, мъчения! Докато вие сте писали тези редове, същите тези бойци са отброявали последните си мигове. С песни и лозунги на уста, достойно, бе страх, без жал, без и за миг да поискат прошка от врага загинаха, биейки се! А вие „комунисти“, вие просто стояхте безучастно и се чудехте, как още по-добре да служите на интересите на совите „коалиционни“ партньори.

Срам и позор за всеки, който хули народните бойци в един глас с буржоазията! Срам и позор за онези, които са врагове на революцията, за продажниците отстъпили от идеите си, загърбили борческата история на трудовия български народ, извоювал свободата с цената на хиляди жертви и мъченици! Срамът е за вас, честта да бъдем глас на бойците тук в тази страна е за нас!

РЕВОЛЮЦИОНЕРИТЕ НЕ СА ТЕРОРИСТИ!

СРАМ ЗА ВАС! ЧЕСТ ЗА БОЙЦИТЕ НА НАРОДА!

ДОЛУ РЕВИЗИОНИЗМА!

ГЕРОИТЕ НЕ УМИРАТ, НАРОДЪТ НЕЩЕ БЪДЕ СЛОМЕН!

НИЕ СМЕ ПРАВИ, НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ!

Редакция на „Гласът на народа“   1 Април 2015г.