НАРОДЕН ФРОНТ: Ще потърсим сметка за убитите народни чеда!

ФАШИСТИТЕ ПОЛИЦАИ НА ПСР ОТНЕХА ОЩЕ ЕДИН ЖИВОТ

ДИЛЕК ДОАН БЕ УБИТА С ПОЛИЦЕЙСКИ КУРШУМ!

НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ ПРЕД НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА!

ЩЕ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ЗА УБИТИТЕ НАРОДНИ ЧЕДА!

Дилек Доан

В тази страна няма справедливост, тази страна е страна на масови убийства. Полицаите-убийци на фашистката ПСР, отнеха още един наш живот. Дилек Доан бе убита с полицейски куршум! Дилек Доан, която бе простреляна в дома си от полицаите-убийци, на 18 Октомври, около 04:30 часа сутринта, издъхна в 17:30 час на 25 Октомври 2015 година.

Фашистката олигархия, и властващата над страната ПСР, които се намират в дълбока криза на неспособност на управление, с всеки изминал стават все по-агресивни. С всеки изминал ден те все по-безцеремонно нападат народа. Чрез кланета, убийства без съд и присъда, задържания, масови арести, нови репресивни закони, с всякакви средства ПСР разгръща във все по-големи мащаби войната си срещу народа. Тъкмо поради тази причина убийството на Дилек Доан, може да бъде окачествено като част от тази война. Фашистката ПСР, с масови убийства, нападения, с репресиите и терора си, се опитва да накара народа ни да приеме за нещо обичайно несправедливостта, като по този начин цели да го сломи, също така цели и да смаже съпротивата на народните сили. Това показва, че фашизмът е в безизходица. В безизходица е; защото фашистката ПСР, колкото и да увеличава своите репресии, колкото и да пролива кръвта ни, ние няма да се предадем пред несправедливостта. Няма да склоним глава пред тиранията. Дилек Доан е символ на непреклонността пред тиранията на фашизма. Когато полицаите-убийци, най-безцеремонно нахлуват в дома ѝ, тя не им се подчинява, изправя се срещу тях, за това плати и тази цена. Под една или друга форма, народът показва, че няма да склони глава пред фашизма, и занапред ще продължи да не се прекланя пред убийците.

Няма да можете да влизате, когато и както си поискате в кварталите, домовете и офисите ни! Няма да можете спокойно да задържате, арестувате, или да проверявате документите на никого. Малки или големи, ще отговаряме на всяко ваше нападение. Заедно с народа ни ще се организираме и ще разгърнем съпротивата срещу фашизма.

Народе наш;

Дилек Доан, е вашата класова ненавист, вашата чест, вашият утрешен ден.

Къщата, в която нахлуха убийците, е и ваша. Мъката в сърцето на семейство Доан, е и ваша мъка. Щом фашизмът иска да ни сломи с тези убийства, ние трябва да му отговорим, като по възможно най-добрия начин му покажем, че не сме преклонили глава пред него. Днес израз на непреклонността ни е да се застъпим за Дилек Доан, и да бъдем заедно със семейство ѝ.

Фашизмът е враг на народа. Фашизмът няма морал. Той не уважава културата и традициите на народа. Само преди няколко месеца станахме свидетели на това; полицаите-убийци на фашистката ПСР, нападнаха погребението на мъченицата ни Гюнай Йозарслан. За да ни попречи да погребем Гюнай, според традициите на революционерите и народа, дни наред всяваха терор в кв. „Гаази“. 80 часа млади и стари, жени и мъже се съпротивлявахме. Изпратихме мъченицата си в последния ѝ път, борейки се, с цената на нов мъченици. Накарахме фашизма да отстъпи, извоювахме победа. Да се застъпим за погребението и този път, със същата решителност…

ДИЛЕК ДОАН Е БЕЗСМЪРТНА!

НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ ПРЕД НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА!

ЩЕ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ОТ УБИЙЦИТЕ ПСР!

НАРОДЕН ФРОНТ

25.10.2015