НАРОДЕН ФРОНТ: Тахир Елчи бе убит за да бъде унищожена съпротивата на кюрдския народ и борещите се народи!

ТАХИР ЕЛЧИ БЕ УБИТ ЗА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА СЪПРОТИВАТА НА КЮРДСКИЯ НАРОД И БОРЕЩИТЕ СЕ НАРОДИ!

НЕ ЩЕ НИ СЛОМЯТ НИ СМЪРТТА, НИ ТИРАНИЯТА!

ЩЕ СЕ БОРИМ, ЩЕ УМРЕМ АКО ТРЯБВА, НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ!

НЯМА ДА НИ СЛОМИТЕ КАТО НИ УБИВАТЕ И ХВЪРЛЯТЕ В ЗАНДАНИТЕ!

1mayisНа 28 Ноември 2015 година, около 11:00 часа , председателят на адвокатската колегия на гр. Диярбекир, адв. Тахир Елчи, бе прострелян с един куршум в главата, в гр. Сур, обл. Диярбекир, като най-вероятно убийството е извършено от снайперист. Единственият куршум в главата е доказателство, че това е убийство без съд и присъда. Ние много добре познаваме тази държава, и нейният фашизъм. Много добре разбираме посланието, което искат да предадат с това убийство.

Поради тази причина нашият отговор на мракобесието на фашизма през всички тези 46 години, бе само един: Борим се, и продължим да се борим!

Гневни сме, и то много… Това, че Кюрдския народ бива убиван, под маската на „мир въпреки всичко“, помирение, мирен процес, още повече ни разгневява. Не трябва да се учим от страданията и болката си, а от съзнанието си.

Фашизмът има два метода за управление на народа. Първият е лъжи и демагогия, а вторият тирания и убийства. Какви действия ще предприемат народните сили пред това положение? Ето това е проблемът! Политиката на „кнут и прянник“1 е най-известната политика на империализма и фашизма. Те и без това нямат друга политика освен тази. А това за нас означава, че трябва да структурираме целите, задачите и методите си, че те да бъдат в крак с настоящото положение, т.е според ролята която играе фашизма в момента ние да променим своята стратегия; което пък от своя страна означава, да предадем оръжията си, с които се борим за освобождението и свободата на народите ни, на врага.

Не трябва да се поддаваме на манипулациите на фашизма!

Народите трябва да следват само един единствен път към освобождението и той е; да заличат от лицето на земята империализма и неговият начин на управление фашизма.

Няма друг начин да бъде постигнат мир. За да има мир трябва да воюваме!

Няма да друг начин за освобождение. Трябва да воюваме за освобождението!

Няма друг начин за постигане на свободата. Трябва да воюваме за свободата!

Не е по-добре да бъдем лъгани и убивани. Ако ще умираме, то нека да умираме във войната за освобождението на народите си, с открито лице и гордо изправени пред врага!

Няма да умрем чакайки, а воювайки!

Ще покажем на фашизма, че няма да успее да постигне целта си, като разгърнем своята борба!

ТАХИР ЕЛЧИ Е БЕЗСМЪРТЕН!

НЕ МОЖЕТЕ ДА СЛОМИТЕ КЮРДСКИЯ НАРОД СЪС СМЪРТ!

ПРОКЛЕТ ДА Е ФАШИЗМА, ДА ЖИВЕЕ БОРБАТА НИ!

УБИЙЦИТЕ ОТ ПСР, ЩЕ ДАДЪТ СМЕТКА НА НАРОДА!

ЩЕ ПОТЪРСИМ СМЕТКА ЗА ВСИЧКИ КЛАНЕТА И УБИЙСТВА!

Народен Фронт-Турция

28 Ноември 2015