Един единствен Марксист-Ленинист, не е заплаха за Света, а за Империализма!

ЕДИН ЕДИНСТВЕН МАРКСИСТ-ЛЕНИНИСТ,

НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА СВЕТА, А ЗА ИМПЕРИАЛИЗМА!

ТОЙ Е ОГРОМНА ЗАПЛАХА ЗА ИМПЕРИАЛИЗМА, ЗАЩОТО ИМПЕРИАЛИЗМЪТ ЗНАЕ, ЧЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН МАРКСИСТ-ЛЕНИНИСТ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ ИСКРАТА КОЯТО ДА СЛОЖИ КРАЙ НА НЕГОВОТО ГОСПОДСТВО!

ЕДИН ЕДИНСТВЕН МАРКСИСТ-ЛЕНИНИСТ

МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ ОГЪНЯ, КОЙТО ДА ОБХВАНЕ ЦЕЛИЯ СВЯТИма ли по-голяма заплаха на този свят от империализма и политиките които той прокарва в жизнено важни сфери като образованието и здравеопазването? Има ли по-голяма заплаха на този свят от от неговото експлоататорското статукво? Има ли по-голяма заплаха за света от империализма, враг на народите, който в името на печалбата е готов на всичко, дори и да рискува своето собствено съществуване?

Империализмът чрез своята организация НАТО е насочил оръжията си срещу народите по света, чрез базите разположени по целия свят, той обгръща света като един октопод. Налагайки своята културна хегемония и „изобретявайки“ хиляди начини за да превърне в глупаци милиони хора, чрез наркотиците империализмът отчуждава от самите тях народите по света. Империализмът експлоатира надземните и подземните богатства на целия свят, сякаш те са негова еднолична собственост. Армиите и полицейските сили на всяка една колония на империализма са се превърнали в жандарм натоварен със задачата да бъде палач на своя собствен народ. Империализмът е отговорен за хилядите кланета и кръвопролития по света.

Естествено, че само един единствен Марксист-Ленинист може да бъде огромна заплаха за целия свят, защото светът в който живеем днес е на практика една империя на експлоатация, на империализма. И един Марксист Ленинист може да бъде края на империализма, експлоатацията, тиранията и парите печелени на гърба на милионите хора по света.На второто заседание по делото срещу Муса Ашоглу в Германия, състояло се на 30 Януари 2018 съдебният състав обяви, че «Муса Ашоглу е заплаха за световната сигурност, и че за да бъде неутрализирана тази заплаха той трябва да бъде съден сега.»

Съдебният състав допълни още, че не може да бъде пренебрегнат факта, че след опита за преврат в Турция, демокрацията в страната е била ликвидирана, че са наясно с правонарушенията извършени в периода след него,, но въпреки това Муса Ашоглу трябва да бъде съден защото той не е заплаха само за сигурността на Турция, но и на целия свят.

Една империалистическа държава, каква е и Германия, ще попречи на това един революционер да бъде „заплаха за световната сигурност“ ще предпази от този революционер 7 милиарда души, и така ще спаси бъдещето на света.

Позицията, която империалистическа Германия заема по едно дело, която тя изразява чрез действията на съдебния състав, са нагледен пример за политиките на империализма спрямо всички народи по света, срещу всички организации водещи борба за освобождение и по специално спрямо Марксистите-Ленинистите. Чрез тази политика се цели пълната ликвидация и унищожение на всички идеи за независимост, народна власт и социализъм, които представляват заплаха за империализма и статуквото основано на експлоатация и тирания.

Империалистическа Германия си мисли, че пренебрегвайки историята и статуквото основано на репресии и експлоатация на народите по света, което тя поддържа, ще изтрие паметта на народите. Очевидно империалистическа Германия си мисли, че е успяла да накара хората да пренебрегват историята и реалностите на днешния свят, в който живеем.

Империалистическа Германия има история, която кара хората да изпитват гняв и омраза срещу нея. Родината на фашизма, една империалистическа държава се осмелява да съди един революционер, един Марксист-Ленинист, в името на това да осигури „безопасността“ на 7 милиарда души.

Империалистическа Германия първо да даде сметка за собствената си история, за престъпленията извършени от нея срещу народите по света. Тази сметка може да бъде потърсена, само ако войните за Независимост срещу Империализма достигнат до победата!

Отвоювайки всяка педя земя, която империализмът е отнел от народите и експлоатира без скрупили, ще можем да потърсим сметка от империалистическа Германия за тиранията й срещу всички народи.

Германия е една империалистическа държава, която в своята история се е опитвала да окупира цяла Европа, от Гърция до Франция, от България до Полша, която е окупирала страните, която е упражнявала най-зверските мъчения и инквизиции, и е упражнявала геноцид срещу народите. Не друг, а именно тя се опитва да подчини всички народи на фашизма. Тя носи първостепенна отговорност за гибелта на 52 мил. души и осакатяването на други 32 мил. души по време на втората империалистическа война(ВСВ)

Само в Съветския Съюз германските войски разрушават 1718 града, 70 хил. населени места от градски тип и села, 22 мил. души биват убити от войски на вермахта, а други 25 мил. остават на без дом.

В газовите камери и крематориумите биват убити повече от 6 мил. Евреи и хора от различни народности и революционери.

Във връзка със плановете си в Близкия Изток, Германия разиграва различни машинации и задкулисни игри, като има планове да се настани трайно в Южен Кюрдистан(Северен Ирак), тя открито подкрепя фашисткия режим в Турция.

Тя е първостепенен отговорник и съучастник за това Кюрдите, Турците, както всички народи на Анадола да бъдат експлоатирани, репресирани и изтезавани.

Германия, която е член на НАТО е част и от комитета на организацията за „Борба с Тероризма“ който през 1988г. взима решение което накратко гласи „Трябва да побързаме с мерките за изолирането и „рехабилитацията“ на всички политически затворници. Или ще променят идеите си или ще умрат.“

В изпълнение на това решение срещу всички революционери, антифашисти и прогресивни дейци попаднали в плен в хода на борбата срещу империализма биват предприети чудовищни репресии и кланета. Германия носи пряка отговорност за всички тези престъпления.

Тя извършва десетки атаки срещу анти-империалистическата организация RAF(Фракция „Червена Армия“ ; бел. Ред.). Германия убива всички основатели и ръководители на организацията. Германия без нито капка срам пренебрегва всички тези убийства без съд и присъда.

Отново пренебрегвайки чувствителността на Германския народ по отношение на фашизма, тя забранява дейността на всички революционни и освободителни организации на своя територия, като на прицел са най-вече организациите от Близкия изток, техните дейци са подложени на почти непрекъснати репресии.

Години наред в Германските затвори се упражняват тежки мъчения и репресии, като често биват извършвани и убийства. В доклади на правозащитни организации е доказано, чрез визуални материали и свидетелски показания, че в полицейските управления и затворите биват упражнявани мъчения върху задържаните и арестантите.

Зад неонацистките организации извършващи нападения срещу чужденците в страната, отново стоят Германските империалисти. Делото срещу NSU[1], което продължава и към днешна дата, показва до каква степен са се сраснали Германската държава и нацистките банди. Това дело е нагледно доказва, че зад нападенията срещу чужденци стои не друг, а именно Германската държава.

Германия е полицейска държава. Чрез държавни структури като Служба Криминална Полиция[2], Службата за Защита на Конституцията[3] и GSG-9[4] при необходимост всички правни норми биват потъпквани, всички права произтичащи от законите и конституцията на страната биват отнемани, като революционерите и анти-империалисте биват съдени без да бъдат съблюдавани, каквито и да било правни разпоредби. В страната бива упражнявано едно своеобразно военно положение, за легитимирането, на което бива използвана „заплахата от тероризъм“.

Истинската опасност за народите по света е империализмът

Има ли по-голяма заплаха на този свят от империализма и политиките които той прокарва в жизнено важни сфери като образованието и здравеопазването? Има ли по-голяма заплаха на този свят от от неговото експлоататорското статукво? Има ли по-голяма заплаха за света от империализма, враг на народите, който в името на печалбата е готов на всичко, дори и да рискува своето собствено съществуване?

Империализмът чрез своята организация НАТО е насочил оръжията си срещу народите по света, чрез базите разположени по целия свят, той обгръща света като един октопод. Налагайки своята културна хегемония и „изобретявайки“ хиляди начини за да превърне в глупаци милиони хора, чрез наркотиците империализмът отчуждава от самите тях народите по света. Империализмът експлоатира надземните и подземните богатства на целия свят, сякаш те са негова еднолична собственост. Армиите и полицейските сили на всяка една колония на империализма са се превърнали в жандарм натоварен със задачата да бъде палач на своя собствен народ. Империализмът е отговорен за хилядите кланета и кръвопролития по света.

Естествено, че само един единствен Марксист-Ленинист може да бъде огромна заплаха за целия свят, защото светът в който живеем днес е на практика една империя на експлоатация, на империализма. И един Марксист Ленинист може да бъде края на империализма, експлоатацията, тиранията и парите печелени на гърба на милионите хора по света.

Империализмът е отговорен за глада. Всеки ден по света от глад умират 24 хиляди души. всеки ден 800 милиона души в нео-колониалните държави по света заспиват гладни. Това означава, че 1 на всеки 7 души по света живее в глад и лишения. В Южна Азия 1 на всеки 4 души, а в Африка 1 на всеки 3 души живее в глад и лишения.

1 милиард и 200 милиона души по света, т.е. 1 на всеки 5 души в света е принуден да живее с по-малко от 1.60 турски лири( около 60 стотинки) на ден. Той е принуден да задоволява всички свои нужди: храна, облекло, жилище, медицинско обслужване само с тези пари.

Африка е мястото, в която смъртността сред новородените и родилките е най-голяма. В Африканската държава Сиера Леоне, която е на първо място по детска смъртност, всяка година 282 на всеки 1000 деца, т.е всяко 4 дете на възраст под 5 години умира. След тази страна се нареждат Ангола, Афганистан, Нигерия, Либия и Сомалия.

Само 10 милиона от 60 милионното население на Демократична Република Конго(ДРК) могат да задоволяват своите потребности от храна. Останалите 50 милиона конгоанци са обречени на глад. Отговорните за всички тези страдания Американски и европейски империалисти са толкова лицемерни и безскрупулни, че се осмеляват да решават вместо всички кой е опасен за света и кой не. И въпреки цялата си тирания, въпреки своите възможности империалистическите държави, виждат като заплаха за себе си и целия свят Муса Ашоглу, един единствен човек.

Решението взето в Германските съдилища още веднъж показва, че не са от значения броят на хората,а идеологията от която те се водят своите действия

ЕС е съставен от 27 страни, с общо население от 550 милиона, а светът е с население от 7 милиарда души. А Европейските империалисти казват, кой е опасен и кой не за света. САЩ, палачът на народите по света, е просто една шепа монополи. Една шепа алчни богаташи, които опустошават и експлоатират 80% от света.

Те ли ще решават кой е опасен и кой не за 7 милиарда хора?

Добре, тогава как сам Муса Ашоглу може да бъде заплаха за световната сигурност?

НАТО, ООН, ядрени оръжия, мощни конвенционални оръжия, самолети, изтребители, ракети…

Империализмът, който разполага със всякакви оръжия, който има милионни армии, като вземем и тези в колониалните държави, всички те виждат Мууса Ашоглу като заплаха застрашаваща целия свят.

Не, Муса Ашоглу не представлява заплаха за световната сигурност, както твърди Германският империализъм. Не друг а империализмът е този който застрашава световната сигурност. Това, което прави опасен Муса Ашоглу за империализма е идеологията която защитава, както и всичко което е направил той за народа си и народите по света.

Муса Ашоглу поиска народът му бъде независим и за това се включи в революционната борба.

Муса Ашоглу поиска родината му да бъде независима и за това се включи в рееолюционната борба.

Той се бори срещу расизма и ксенофобията в Европа и организира борбата срещу тях.

Поиска подкрепа за борбата на народа в родината си и организира акции за солидарност с нея. Основавайки сдружения той спомогна за това емигрантите от Турция да се борят за разрешаването на всички свои проблеми и най-вече с ксенофобията, чрез участието си в дейността на тези сдружения той способства за това да бъдат развити адекватни политики за борбата на трудовия народ емигрирал в Европейските държави.

Четеше книги с младежите, организираше футболни турнири, с които те да укрепят колектива. Той постоянно търсеше решения за проблемите на света и неговата родна страна. На всички тях той намираше решения които винаги да са в полза на народа. Той приложи на практика тези решения. Развиваше своите идеи, пропагандираше ги, чрез тях той включваше хората в организираната борба.

Той използва всички права, които имаше, той почерпи знания от хилядолетните борбите на народа, почерпи идеи от опита си като чужденец в Европа.

Щом имаше нападение той се СЪПРОТИВЛЯВАШЕ срещу него.

Щом изникнеше проблем, той ВПРЯГАШЕ УСИЛИЯ на за да го разреши.

Той бе редом до нямащия, той бе освобождение за бедния, той бе приятел, другар за самотния. Той бе ИСТИНА за излъгания.

Той стана един НЕПРИМИРИМ РЕВОЛЮЦИОНЕР срещу империализма и фашизма.

Това са причините, заряди които империализмът вижда Муса Ашоглу като заплаха за себе си и поради, които иска да го осъди разпространявайки лъжливи твърдения за него и без да има каквито и да било доказателства за извършени от него деяния.

В заключение

Естествено, че само един единствен Марксист-Ленинист може да бъде огромна заплаха за целия свят, защото светът в който живеем днес е на практика една империя на експлоатация на империализма. И един Марксист-Ленинист може да сложи край на империализма, експлоатацията, тиранията и парите печелени на гърба на милионите хора по света. За това се страхувате от един единствен човек. Да страхувайте се от един единствен човек. Защото този човек е Марксист-Ленинист.

Страхувайте се от един единствен Марксист-Ленинист!

Но този страх не ви позволява да превръщате в мишена на своите атаки всеки когото поискате, да започвате хайки срещу революционерите, да ги арестувате. когато и където си поискате, и да ги държите години наред в изолация при нечовешки условия.

Хилядолетната история на класовите борби не ви дава това право, ние не ви го даваме!

Незабавно и час по-скоро се махнете от съзнанието на всички народи по света и страните окупирани от вас! Заплатете цената за извършените от вас престъпления. Или в противен случай народите ще ви нанесат последния смъртоносен удар, който ще ви унищожи.

ДА БЪДЕШ РЕВОЛЮЦИОНЕР НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, А ДЪЛГ!

ДА БЪДЕШ РЕВОЛЮЦИОНЕР Е ЧЕСТ!

МУСА АШОГШУ Е СИН НА ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА, И НОСИТЕЛ НА ЕДНА БЕЗКОМПРОМИСНА БОРБА СРЕЩУ ИМПЕРИАЛИЗМА И ФАШИЗМА

МУСА АШОГШУ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН НЕЗАБАВНО!Бележки:

1- https://ru.wikipedia.org/wiki/Национал-социалистическое_подполье

2- https://ru.wikipedia.org/wiki/Федеральное_ведомство_уголовной_полиции_Германии

3- https://ru.wikipedia.org/wiki/Федеральная_служба_защиты_конституции_Германии

4- https://ru.wikipedia.org/wiki/GSG_9Източник:

Списание Emperyalizme ve Oligarşiye Karşı Yürüyüş(Поход срещу Империализма и Олигархията); брой 54 от 18 Февруари 2018г.

http://yuruyus-info.org/pdf/pdf/EOKY054.pdf