Народната милиция наказа сводник в Истанбул

В свое изявление разпространено днес, Народната милиция съобщава, че е на 19 Май е наказала прострелвайки в двата крака, мъж по прякор Ефо, занимаващ се с наркоразпространение и сводничество.

Мъжът, който е живял известно време в истанбулския квартал „Кючюк Армутлу“ преди около година е бил изгонен от квартала заради това, че е продавал наркотици, като домът на въпросното лице е бил запечатан от Народната Милиция. По-късно милицията е позволила на дъщерята на Ефо да продължи да живее в къщата. Преди няколко месеца, местните жители са започнали все по-често да виждат луксозни автомобили да паркират пред къщата. Жителите на квартала са се усъмнили, че в къщата са се извършва проституция, и за това са решили да влязат в къщата и да проверят дали, съмненията им са основателни. Така преди време съседите на Ефо са влезли в дома му и са заварили мъж и жена по време на сексуален акт. Жителите на квартала са заловили двете лица и са ги изгонили от квартала.

Така е било доказано, че Ефо вече освен с наркотици се занимава и със сводничество, предоставяйки къщата си за „терен“. По този начин той е увеличил своите престъпления срещу народа.

За да накажат Ефо за извършените от него престъпления, в обедните часове на 19 Май, Народната Милиция е извършила специализирана операция срещу дома на лицето, като след нахлуването си вътре милиционерите са заловили сводника и са изстреляли по един куршум в двата му крака.

В края на месец март 2014 година, домът на друг наркодилър бе сринат до основи, след като многократните предупреждения на Народната милиция не дадоха резултат.


Източник:

https://halkinsesitv16.blogspot.co.uk/2018/05/cephe-milislerinden-cezalandrma.html