Призив на Народен Фронт – Турция за действия в подкрепа на гладните стачки

Искаме справедливост за Хелин Бьолек, Ибрахим Гьокчек и адвокатите на народа. Съдебните процеси срещу тях бяха проведени при тотално погазване и незачитане на правните норми. Несправедливостта стана всеизвестна на всички, след взетите незаконни решения за стотици години затвор, доживотните присъди при строг режим. Ние не приемаме това, хората да бъдат държани в затворите напълно своеволно години наред, и да бъдат принуждавани да прекарват целият си живот в тесни изолационни килии, единствено на базата на показанията на „защитени свидетели“.

Срещу всички тези несправедливости, ние искаме справедливост

Ибрахим Гьокчек, повече от 260 дни, Хелин Бьолек, повече от 250 дни, Мустафа Кочак повече от 230 дни, провеждат Смъртни Гладни Стачки, и адвокатите на народа които от 1 месец провеждат Безсрочна Гладна Стачка се борят за справедливост.

Призоваваме Народа ни, да поиска справедливост

На 6 Март 2020 година, за да искаме Справедливост, за да дадем гласност на борбата на борците за справедливост, нека се обаждаме на телефоните, изпращаме факсове и изпращаме и-мейли до Министерството на Правосъдието. Нека разобличим своеволните и незаконни съдебни процеси, нека поискаме справедливост.

Запишете телефонните разговори проведени с представители на Министерството на Правосъдието, направете снимки на факсовете и и-мейлите, които сте изпратили.

Искаме Справедливост, ще я извоюваме!

Да живее нашата Смъртната Гладна Стачка!

Народен Фронт-Турция

Източник: https://www.halkinsesitv.pw/2020/03/halk-cephesinden-cagr.html

Адреси за отправяне на протестни ноти

* Ministry of Justice Of The Republic Of Turkey:

Telefon : 90 (0312) 417 77 70.

Faks : 90 (0312) 419 33 70.

E-MAIL: info@adalet.gov.tr.

Adres : 06659 KIZILAY / ANKARA